De la inventarea spoturilor si LED-ului, creatorii de lampi si de iluminat modern au inceput sa renunte, incetul cu incetul, la modelele traditionale si conventionale, au inceput sa ne ofere lustre led moderne.

Pe langa faptul ca ofera mai multa lumina, lustrele led ofera numeroase alte avantaje asupra carora ne vom opri in cele ce urmeaza.

Creeaza un spatiu special cu ajutorul unei lustre led moderne

La origine, lustra era conceputa cu brate multiple pentru a tine lumanarile dispuse fie pe un singur nivel, fie pe mai multe nivele.

Cu toate acestea, datorita noilor tehnologii, datorita inovatiilor aduse de iluminatul exterior si interior cu LED, lustrele LED sunt acum disponibile intr-o gama de stiluri care combina siluete incredibil de minimaliste si lineare.

Numeroase sunt persoanele care cauta lustre led moderne, lustre led cu telecomanda pentru un interior modern. Datorita acestor noi conceptii, lustra LED ramane una din cele mai somptuoase solutii de iluminat.

Care sunt avantajele oferite de lustre led?

Spre deosebire de alte surse de lumina, lustrele led permit nu numai o flexibilitate crescuta ci si sunt, in egala masura, prietenoase cu mediul inconjurator si nu necesita o intretinere speciala. Putem spune ca este o sursa de iluminat ieftin destul de cautata.

O lustra LED va consuma cu pana la 90% mai putina energie decat o lampa cu halogen spre exemplu.

Aceasta reducere drastica a energiei folosite ne permite in egala masura sa evitam producerea caldurii in exces, astfel incat mediul inconjurator sa ramana proaspat si confortabil totodata.

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}